Četvrta generacija

QUBIK

Članovi:
Matija Golubović
Stevan Raković
Milorad Bežanić
Jovan Lazić

B2B SaaS koji daje preciznu analitiku za sadržaj na društvenim mrežama, po kategorijama proizvoda ili usluga, koristeći algoritam mašinskog učenja i metoda Creative Data Science-a.

CODYGAMES

Članovi:
Dušan Zdravković
Slaviša Savić
Andrea Urošević

Cody Games uči decu programiranju u najranijem uzrastu. To su igre za decu uzrasta od 5 do 7 godina koje poboljšavaju kognitivne sposobnosti kod dece, i razvijaju apstraktno, logičko i algoritamsko razmišljanje, sa posebnim osvrtom da deca kasnije mogu jednostavno da udju u svet kodiranja i programiranja. Igre će biti takve da pored navedenih stvari podstiču i kreativnost i istraživački duh kod dece, što je takodje jako bitno u programiranju. 

GATELY

Članovi:
Jovan Jovanović
Kristian Živanović

Gated community je zatvorena zajednica koja na ulazu ima čuvara koji vodi računa ko ulazi u naselje. Gately je mobilna aplikacija koja se koristi za povećanje sigurnosti i olakšavanje pristupa unutar gated community-ja. Naš proizvod bi im omogućio lakši ulaz i izlaz iz naselja, kao i pozivanje gostiju. 

CASE TIME

Članovi:
Bojana Vasić
Danko Vasić
Igor Milenković
Nikola Gregec

CaseTime je web platforme za rešavanje studija slučaja. Sve zainteresovane kompanije će moći kada god žele da postave studije slučaja na našu platformu, a svi koji žele će moći da ih rešavaju i učestvuju.

Treća generacija

ASTHMA PAL

Članovi:
Filip Petrović
Boris Janković
Filip Pajić
Sara Jovanović
Sanja Milošević
Nenad Marijanović
Cilj ovog tima je da naprave aplikaciju koja će pomoći asmatičarima da znaju kada će se desiti naredni napad. Uzimajući u obzir razne okidače koji postoje u spoljašnjoj sredini (vlažnost i temperatura vazduha, prašina, polen,..), kao i psihičkog stanja osobe, aplikacija će uz pomoć mashine learning-a moći da predvidi verovatnoću i jačinu narednog napada i podsetiti korisnika da ponese svoje lekove i pumpicu sa sobom.

Pogledajte aplikaciju (https://asthmapal.co)

SHOP GURU

Članovi:
Vladislav Pavlov
Pavle Pavlov
Anđela Stojanović

Shop Guru tim pravi mobilnu aplikaciju koja pomaže kupcima da pronađu proizvod u supermarketu prikazivanjem proizvoda sa liste za kupovinu na mapi prodavnice. Oni žele da olakšaju svakodnevnu kupovinu i uštede vreme svim kupcima prilikom pronalaska proizvoda na rafovima. 

Pogledajte aplikaciju (https://www.shopguru.app)

ALPHA HOO

Članovi:
Aleksandar Mijatović
Dušan Damljanović
Petar Radivojević
Ksenija Pavun
Katarina Dimić
Ovaj tim pravi chatbot koji, pored osnovne mogućnosti da odgovori na poruke korisnika, može da dohvata real-time informacije sa raznih API-ja i distribuira ih korisniku, a takođe da čita i menja podatke iz baza podataka. Sve to na osnovu poruke koju je korisnik uneo. Istraživanja pokazuju da je upotreba chat-a veoma intuitivna te korisnici dosta brže mogu izvršiti željene delatnosti na sajtovima nego klasičnim pristupom.

RENTIJER

Članovi:
Nikola Blaževski
Antonina Marin
Nikola Zlatić
Ognjen Lazarević

Rentijer je web platforma koja povezuje iznajmljivače koji su spremni da daju u najam svoj predmet i na osnovu njega ostvare zaradu i unajmljivače koji uzimaju u najam taj predmet i za period njegovog korišćenja plaćaju određenu naknadu. Na taj način jedna strana zarađuje na predmetu koji ne koristi svakodnevno, dok druga strana štedi, plaćajući mnogo manji iznos za predmet koji joj je trenutno potreban.

PET GUARDS

Članovi:
Stefan Vukobrat
Vladimir Stanković
Milena Milutinović
Srđan Stojadinović

Petguards je platforma koja spaja vlasnike kućnih ljubimaca sa proverenim čuvarima i šetačima u situacijama kada vlasnici ne mogu da posvete neophodno vreme ljubimcima. Pored čuvara i šetača, PetGuards povezuje vlasnike sa veterinarima, dreserima, grumerima i ostalim pružaocima usluga za kućne ljubimce. Sa druge strane, Petguards pruža nezaposlenima i studentima priliku da zarade radeći ono što vole, tj. provodeći vreme sa kućnim ljubimcima.

Pogledaj sajt (https://petguards.rs)

Druga generacija

BOX QUEST

Članovi:
Mina Granić
Jelena Novaković
Nemanja Granić

Ovaj tim planira da napravi proizvod koji bi bio sjajna zabava za ljubitelje zagonetki i društvenih igara širom sveta. Bio bi to pravi Escape Room u kutiji, odnosno društvena igra sa zagonetkama koje vode jedna ka drugoj, do krajnjeg rešenja kutije. Takođe, funkcionisao bi kao pretplata: redovno bi kupcima stizala kutija na kućnu adresu.

TRUSTEED

Članovi:
Petar Radovanović
Nikola Ćurčić
Bojan Vasiljević
Dijana Janošević
Stefan Petričević

Trusteed je softversko rešenje u vidu platforme za povezivanje oglašivača sa osobama koje su uticajne u svojoj publici na nekim od digitalnih kanala. Njihov proizvod će biti prilika influenserima da pokažu svoju posvećenost zajedinici u rešavanju problema kroz uključivanje u velike kampanje koje im mogu doneti i ugled i reputaciju kod oglašivača.

URADI-ZARADI

Članovi:
Dragana Jovčić
Jelena Joksimović
Dušan Cemović
Stefan Milenković

Uradi-zaradi je online platforma na kojoj zauzeti ljudi poput bankara, advokata, preduzetnika, mame sa malom decom mogu da postave neki jednokratan zadatak (čišćenje, peglanje, sitne popravke, prenošenje teških stvari, kuvanje, dostava, čuvanje ljubimaca), i tako ga delegiraju osobama (studentima, nezaposlenima i domaćicama) koje su zainteresovane za zadatak.

SWW SOLUTIONS

Članovi:
Dragan Usić
Jovan Milovanović
Anja Bjeloglav
Vladimir Vukanac

Ovaj tim je sebi postavio zadatak da nađe rešenje za upravljanje radnim snagama na terenu, kao i da omoguće preciznu evidenciju radnih sati. Namera im je da pomognu kompanijama u sektoru privatne bezbednosti da povećaju kontrolu, efikasnost i uštede, ali i omoguće korišćenja sistema sa bilo koje lokacije.

Prva generacija

AUXESIA

Članovi:
Vuk Pajović
Miloš Vujadinović
Nikola Batić

Ovaj tim pravi “Linker”, uređaj koji omogućava jednostavnu komunikaciju u toku bavljenja sportovima kao što su skijanje, alpinizam, mountain bike. Akcenat se stavlja na jednostavnost u korišćenju i nezavisnost u odnosu na mobilne telefone. Sam uređaj se sastoji iz dva dela, jedan u kom su ugrađeni mikrofon i zvučnik i drugi koji se lako može staviti na biciklu, kacigu ili neki deo tela i na kom se nalazi dugme kojim se ostvaruje komunikacija.

Više informacija o njihovom proizvodu možete videti na linku: www.linker.fun.

BIKESEEING

Članovi:

Boris Lojaničić
Dimitrije Stojanović
Marko Klać
Nikola Krivačević
Ilijana Drača

Radimo na razvoju web platforme koja spaja bicikliste i turiste. Sa jedne strane želimo da pružimo turistima uzbudljiv i avanturistički ali ujedno i efikasan vid obilaska novih gradova putem bicikla uz pomoć vodiča. Turisti će na taj način uspeti da obiđu dosta toga za kratko vreme, nauče interesantne stvari od lokalnog vodiča, razmene iskustva i ostvare prijateljstvo u novom gradu . A sa druge strane želimo svakom ljubitelju biciklizma da omogućimo dodatan način zarade u slobodno vreme, tako što će osmisliti turu za obilazak grada i besplatno se oglašavati na našem sajtu. Potrudite se i smislite što zanimljiviju, zabavniju i luđu turu kako bi turisti odabrali baš vas.

http://bikeseeing.net/

ALT.CULT

Članovi:
Vladimir Despotović
Vladan Strugarević
Dejan Petrović

Alt.cult je tim analitičara altcoin-a sa ciljem ostvarenja natprosečno velikih prihoda u odnosu na portfolio ulaganja u mainstream cryptovalute.
Koristimo se naprednom fundamentalnom analizom svakog altcoin-a u koji ulažemo, dok tehničkom analizom određujemo vreme ulaksa i izlaska iz pozicija. Naš menadžment fee je 1% + exit fee 0,5%. Alt.cult je namenjen investitorima koji žele da ulože u crypto, a ulaže u perspektivne blockchain projekte kupovinom njihovih coin-a.