Prva generacija

AUXESIA

Članovi:
Vuk Pajović
Miloš Vujadinović
Nikola Batić

Ovaj tim pravi “Linker”, uređaj koji omogućava jednostavnu komunikaciju u toku bavljenja sportovima kao što su skijanje, alpinizam, mountain bike. Akcenat se stavlja na jednostavnost u korišćenju i nezavisnost u odnosu na mobilne telefone. Sam uređaj se sastoji iz dva dela, jedan u kom su ugrađeni mikrofon i zvučnik i drugi koji se lako može staviti na biciklu, kacigu ili neki deo tela i na kom se nalazi dugme kojim se ostvaruje komunikacija.

Više informacija o njihovom proizvodu možete videti na linku: www.linker.fun.

BIKESEEING

Članovi:

Boris Lojaničić
Dimitrije Stojanović
Marko Klać
Nikola Krivačević
Ilijana Drača

Radimo na razvoju web platforme koja spaja bicikliste i turiste. Sa jedne strane želimo da pružimo turistima uzbudljiv i avanturistički ali ujedno i efikasan vid obilaska novih gradova putem bicikla uz pomoć vodiča. Turisti će na taj način uspeti da obiđu dosta toga za kratko vreme, nauče interesantne stvari od lokalnog vodiča, razmene iskustva i ostvare prijateljstvo u novom gradu . A sa druge strane želimo svakom ljubitelju biciklizma da omogućimo dodatan način zarade u slobodno vreme, tako što će osmisliti turu za obilazak grada i besplatno se oglašavati na našem sajtu. Potrudite se i smislite što zanimljiviju, zabavniju i luđu turu kako bi turisti odabrali baš vas.

http://bikeseeing.net/

ALT.CULT

Članovi:
Vladimir Despotović
Vladan Strugarević
Dejan Petrović

Alt.cult je tim analitičara altcoin-a sa ciljem ostvarenja natprosečno velikih prihoda u odnosu na portfolio ulaganja u mainstream cryptovalute.
Koristimo se naprednom fundamentalnom analizom svakog altcoin-a u koji ulažemo, dok tehničkom analizom određujemo vreme ulaksa i izlaska iz pozicija. Naš menadžment fee je 1% + exit fee 0,5%. Alt.cult je namenjen investitorima koji žele da ulože u crypto, a ulaže u perspektivne blockchain projekte kupovinom njihovih coin-a.